GİRESUN / MERKEZ - Giresun Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEMİ SON HAFTASI ETKİNLİKLERLE TAMAMLANMIŞTIR.

Ock

Ekm

Okulumuzda atık kağıt toplama kampanyası başlamıştır. Kampanya yürütücüsü Özlem Kıvanç Kurt hocamıza teşekkür ederiz.

Haz

Okul gazetemiz Gazete Fatih'in Haziran sayısını öğrencilerimizle birlikte hazırladık. Keyifli okumalar dileriz.

May

Okul gazetemiz Gazete Fatih'in Mayıs sayısını öğrencilerimizle birlikte hazırladık. Keyifli okumalar dileriz.

May

Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) olarak ilimizin Merkez ilçesindeki 18 ortaokulda 8.sınıf öğrencilerine okulumuzu tanıttık. Lise tercih döneminde okulumuzu tercih etmek isteyen öğrenciler tanıtımlarımıza yoğun ilgi gösterdi.

Nis

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178'nci yıl dönümü çerçevesinde Giresun İl Emniyet Müdürümüz Sayın Recep GÜZELYAZICI'yı ziyaret ettik.

Nis

Okulumuzun konferans salonunda Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Giresun İl Müftü Yardımcısı Fatih Sarıgül’ün katıldığı programda hatim duaları okundu. Öğrencilerimizi Ramazan ayının manevi havasına hazırlamak için düzenlediğimiz programa ise Giresun İl Müftülüğü Vaizesi Şule Akın konuşmacı olarak katıldı.

Nis

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının sarılması için ülke çapında seferberlik devam ederken okulumuz Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de kardeş okul olarak eşleştiği Hatay Kırıkhan Yörükler Anadolu Lisesi için hazırladığı "İyilik Kumbarası"nın içini dayanışma ve sevgiyle doldurdu.

Nis

İlk üçe giren öğrencilerimize sürpriz hediyelerin verildiği satranç turnuvamız oldukça heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu.