GİRESUN / MERKEZ - Giresun Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İl Emniyet Müdürümüzü Ziyaret Ettik

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178'nci yıl dönümü çerçevesinde Giresun İl Emniyet Müdürümüz Sayın Recep GÜZELYAZICI'yı ziyaret ettik.

Türk Polis Teşkilatı'nın 178'nci kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Giresun İl Emniyet Müdürümüz Sayın Recep GÜZELYAZICI'yı Okul Müdürümüz Arif ÇETİNKAYA, İngilizce Öğretmenimiz Nihal ACIR, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Zahide SARIGÜL ve öğrencilerimizle beraber makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde öğrencilerimiz tarafından İl Emniyet Müdürümüz Sayın GÜZELYAZICI'ya çiçek takdim edildi. Ziyaretimizde bize Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürü Sayın Ahmet ACIR da eşlik etti. Okul Müdürümüz Arif ÇETİNKAYA, Giresun İl Emniyet Müdürümüz Sayın GÜZELYAZICI'ya Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümünü kutladığını belirterek "Görevinizde gösterdiğiniz başarılardan dolayı tebrik eder bundan sonraki çalışmalarınızda da muvaffakiyetler dilerim." dedi.  İl Emiyet Müdürümüz Sayın GÜZELYAZICI, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek toplumun mimarı olarak eğitim camiasına teşekkür ettiğini belirtti. GÜZELYAZICI, "Öğretmenler ne kadar başarılı olursa toplumdaki suç oranları da o kadar azalır." sözleriyle eğitimin toplum açısından önemine değindi. Samimi bir havada geçen toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

14-04-202314-04-202314-04-202314-04-2023

14-04-202314-04-2023